Het secretariaatsbureau van Amersfoort
Dankzij Bureau ARTEP werkt u snel en effectief

Over Bureau ARTEP

 

Bureau ARTEP is in 2001 opgericht door Petra Nieuwveld en hield kantoor in Amersfoort. In eerste instantie richtte zij zich op het notuleren van vergaderingen/bijeenkomsten. In 2002 heeft Bureau ARTEP haar diensten uitgebreid met een telefoondienst en vestigde zich met een kantoor in Soest. 
In 2004 zijn de werkzaamheden uitgebreid met het leveren van freelance secretaresses en organiseren van netwerkbijeenkomsten. 
Doordat Petra en haar collega's meer op locatie gingen werken, is de telefoondienst in 2013 overgedragen aan HS Telefoondienst uit Franeker. 

Petra werkt zelf als freelance notuliste en office manager voor onderwijsinstellingen, gemeentes en kleine ondernemingen.  Bureau ARTEP werkt samen met een team van notulisten in het midden en zuiden van het land.

Petra is een gedreven en enthousiaste ondernemer met een brede interesse en een gezonde ambitie. Als echte regelaar ziet zij overal een uitdaging in. “Kan ik niet” komt niet in haar woordenboek voor.  “Daar ga ik voor”, dat is haar slogan. 

 

Dankzij Bureau ARTEP werkt u snel en effectief!