Heeft u een vergadering wat genotuleerd moet worden? Of heeft u hulp nodig bij het opzetten van een secretariaat of juist iemand nodig voor de werkzaamheden waar uw collega niet aan toe komt. 

Dan bent u bij mij aan het goede adres. 

Notuleerservice
U kent het wellicht wel; de vergadering begint en alle betrokkenen kijken stoïcijns een andere kant op als de vraag "wie wil er notuleren" wordt gesteld. Als er dan een bofkont aangewezen wordt is de kans groot, dat als u vervolgens of uiteindelijk het verslag onder ogen krijgt, u een gekleurde weergave krijgt van de notulist. Tja, ieder zijn vak.  

Toch zijn er wel degelijk mensen die het vak notuleren met liefde uitoefenen. Dé specialisten die, doordat zij extern worden ingehuurd, strikt onpartijdig zijn. Zij kunnen een objectief verslag maken waarbij alle partijen en meningen worden gehoord met weglating van de "ruis". Aan u ook de keuze of u de bofkonten hiervoor blijft inschakelen of dat u professionele hulp inroept.  

Secretariaatsservice op maat

Wanneer u tijdelijk een secretaresse of administratieve kracht nodig heeft, dan is het inzetten van een freelance secretaresse een goede optie.  Soms hebt u voor langere tijd behoefte aan de versterking van uw team met een of meer ervaren medewerkers. Bijvoorbeeld voor een tijdelijk project of ter vervanging van een vaste medewerker bij zwangerschapsverlof of ziekte. Ook kan tijdelijke ondersteuning nodig zijn bij een reorganisatie of het opzetten van een secretariaat.
Als u contact met mij opneemt, dan kan er op korte termijn een goed opgeleide en ervaren secretaresse voor u aan de slag!


 

Bureau ARTEP, hét secretariaatsbureau van Amersfoort. 
Door met mij samen te werken, werkt u effectiever. 
U kunt zich bezighouden met uw kernactiviteiten, 
terwijl ik u werk uit handen neem !

 _______________________________________________________

 


 

 

 

Bureau ARTEP                                                        Secretariaatsbureau van Amersfoort

vvwerkt u snel en effectief